Fridykning

Fridykning er for alle - kvinder og mænd mellem 16 og 100+ år.

Vi startede fridykkerafdelingen i AquaClub i 2009 og vi er ca. 20 kvinder og mænd i alle aldre som dyrker fridykning på forskellige niveauer. Nogle deltager i konkurrencer, andre bruger fridykning til at blive bedre til fx UV-Rugby eller Undervandsjagt og andre igen bruger det som en meditation og afslapning.

Fridykkerne i AquaClub Odense træner følgende dage:

  • Mandag, Højme Svømmehal - kl. 21.00-22.15
  • Torsdag, Universitets Svømmehallen - kl. 21.00-22.30.
  • Fredag, Højme Svømmehal - kl. 19.30-22.00
  • Søndag, Vollsmose Svømmehal – kl. 7.30-9.00

Vi har også en lokal aftale med svømmeklubben i Fåborg, så vi kan træne der tirsdag eftermiddag fra 17.15 – 18.00. 

Vi træner det meste af året i svømmehal, men i sommerhalvåret tager vi gerne på åbent vand og træner vertikal fridykning fx  i det sydfynske. Der bliver også arrangeret ture – privat og i DSF-regi til Malta, Grækenland og andre dejlige steder. Vi tilstræber at strukturere træningen således at alle kan være med, uanset niveau.

Hvis du ønsker at prøve kræfter med fridykning kan du henvende dig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og blive skrevet op på venteliste. Vi har introduktionsforløb over 5 uger nogle gange om året – alt afhængig af, hvor mange der henvender sig.

Vi har en facebook side for medlemmer, hvor man melder sig til træning og i øvrigt får informationer om hvad der rører sig i afdelingen. Se spalten til højre.

Mere i denne kategori: « UV Jagt UV Rugby »

Klub lokale

Vi træffes i vores klub lokale efter aftale

Sanderumvej 154D
5250 Odense SV

Svømmehaller

Aqua Club har svømmehalstider i 4 forskellige svømmehaller. Under hver afdeling kan du se hvilke svømmehaller vi bruger hvornår.