Junior Afdelingen

Junior afdelingen er for 6-17 årige der har lært basal svømning og gerne vil prøve kræfter med snorkeldykningen.

I junior afdelingen er vores målsætning at give børnene en god og sjov indgang til snorkeldykning, imens vi sætter sikkerhed i højsædet. At være med i junior afdelingen giver adgang til fantastiske naturoplevelser, sjove erfaringer med livet under havets overflade, og et godt kammeratskab i en meget aktiv gruppe.

Dykning skal være sjovt, og det skal også være sikkert. Hver torsdag fra 19.30 til 20.30 er der dykker træning, hvor børnene lærer at begå sig i vandet og tage vare på deres egen og andres sikkerhed. I forbindelse med træningen er der mulighed for at erhverve 1, 2 og 3 stjernet CMAS snorkeldykkerbevis. Dette er internationale snorkeldykkerbeviser som fortæller hvor erfaren en snorkeldykker er. For at erhverve et snorkeldykker certifikat skal man gennemføre en række prøver der sikre at snorkeldykkeren forstår både teori og sikkerhed omkring dykning. Ligeledes kræves der en række dykninger under overvågelse af en dykkerleder. Med et 3 stjernet snorkeldykkerbevis betragtes man som "en erfaren åbenvands snorkeldykker"

Dykning kræver forskelligt udstyr. Som udgangspunkt starter vi altid i svømmehallen, hvor vi bruger maske, snorkel og svømmefødder. Når vi flytter aktiviteterne ud i det åbne vand bruger vi neopren dykkerdragter og andet udstyr. Klubben råder over enkelte masker/snorklerl/svømmefødder som kan lånes de første gange.

Af øvrige aktiviteter deltager vi i Dansk Sportsdykker Forbunds Junior Lege, samt den landsdækkende sommerlejr i den første uge af skolernes sommerferie.

Mere i denne kategori: Aqua Club »

Klub lokale

Vi træffes i vores klub lokale efter aftale.

Sanderumvej 154D
5250 Odense SV

Svømmehaller

Aqua Club har svømmehalstider i 4 forskellige svømmehaller. Under hver afdeling kan du se hvilke svømmehaller vi bruger hvornår.